Nytt år, nye muligheter……………..

Ser at det er omtrent et år siden sist jeg oppdaterte bloggen. FLAUT !! Ennå flauere er det at jeg skrev om nyttårsforsetter, og at jeg har de samme forsettene i år også. Pluss noen til 🙂

I år fikk jeg ny pc av Åge i julgegave. Så da blir det kanskje enklere å holde bloggen åpen.

Etter at vi mistet Tjorven nå i sommer, så har vi kun to hunder her hjemme. Madicken og Emil. Tjorven er veldig savnet. Hun var en hund med en helt spesiell personlighet. Hun ble brått syk og  vi var ikke forberedet på å miste henne i det hele tatt. Jeg tenker på henne hver eneste dag.

Men vi har stor glede av Madicken og Emil. Og det er godt å ha bare to hunder her hjemme. Vi skal nok aldri ha flere enn to hunder igjen.

Emil har blitt pappa til et kull på 6 valper hos Kennel Toots. Der er det noen flotte hanner jeg skal følge videre. Det blir spennende. Det har kommet noen flere forespørsler om å bruke Emil også, så får vi se om det blir noe. Enn så lenge så er det mitt eneste bidrag til oppdrett. Tiden, orken og kapasiteten strekker ikke til slik at vi skal ha egne kull. Men man skal aldri si aldri………….

Jeg er heller ikke spesielt aktiv i Norsk Dalmatiner klubb lenger. Nå er jeg kun med i arrangement komiteen for EUW 2015. Det ble bare for mye av alt, og det føles helt greit med en pause. Men av og til så savner jeg det å være aktiv i klubben. Det er jo veldig sosialt og man møter mange hyggelige folk. Så vi får se hva det blir til. Pr nå så er det helt greit å bruke tiden på mine egne hunder, mannen min, barna mine, barnebarna mine, venner og jobb.

Norsk Dalmatiner klubb har en spesiell plass i hjertet mitt. Rasen trenger en egen og aktiv raseklubb. Jeg er glad for at det finnes aktive ildsjeler som fortsetter den viktige jobben.

Bilder kommer. Må bare få børstet støv av kamera først. Det har også ligget i brakk det siste året.

Alt skal bli mye bedre i 2015 🙂 Godt nyttår der ute 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s