Det regner………….

Jeg har fri i dag. Det er noen fordeler med å jobbe skift også. Av og til så er det godt å ha fri, når ingen andre har fri. Da kan man bruke formiddagen til akkurat det man har lyst til. I dag er det grått og trist ute. Så hundene har fått frokost og luftet seg i hagen. Nå sover de, mens jeg sitter her :-).

Jeg har ikke kamera for tiden,så det blir bare noen fra mobilen min. Fordi min kjære Christer har rotet bort laderen, og jeg har rotet bort batteriet. Jeg har bestillt nytt, men det tar tid før jeg får det. Egentlig er jeg litt spent på om jeg får det i det hele tatt :-). Har bestillt det gjennom ebay :-). Men det sies at det skal være trygt. Så vi får se.

I helga jobber jeg. Litt synd for det er jo Nesbyen i helga. Men sånn er det. Jeg har en litt sånn down periode med utstilling. Det er ikke like spennende når de har fått de certene de skal ha. Og mestvinner karusellen har vi hverken tid eller økonomi til å være med på :-).En bekjent av meg fortalte at et år som hennes hund ble mestvinnende så ble det brukt 300 000.- kr på utstilling, reiser og overnatting. Og så mye penger hadde jeg nok ikke brukt på utstilling, om jeg hadde de heller :-).

Men akkurat Nesbyen er jo en hyggelig og sosial helg. Så lykke til alle dalmatiner venner og cairn venner som skal dit :-). 

Her kommer bildene, så skal jeg se om jeg får kommet i gang med noe fornuftig i dag også 🙂

Image

 

 Mine håpefulle. Anette og Christer, fine unger 🙂

Image

 

Min Emil 

Image

 

Sommer og snart ferie, la humla suse 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

4 svar til Det regner………….

 1. Aud sier:

  En regnværsdag kan være ok også, innekos m god samvittighet! Blygrått/vått her også..Enig m deg at når championatene er på plass lener en seg tilbake, og mv-lista er et race som krever at du er med på «alt» som er av utst. Strevsomt og kostbart! Fine bilder, også humla var søt! 🙂

 2. Nna sier:

  Her regner det og… men what else is new lissåm. 😦

  300.000 på utstilling er vilt! Da må man virkelig synes det er gøy. Jeg har brukt kr.0 på utstilling i år 😛 (så gøy synes jeg det er ja…)
  Håper lader og batteri virker, så det blir masse bilder fremover! 😀

 3. Line sier:

  Er så utrolig enig med deg, at når det siste certet er tatt, ja da daler interessen. Er jo så mye annet disse hundene vil være med på, så den gærne karusellen som mestvinnerlista er, kommer heller aldri jeg til å bli med på. Nok av andre ting å bruke penger på.
  BIlder derimot, er jeg myyye mer positivt innstilt på…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s